Keresés
Close this search box.
Keresés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Helytörténeti séták Katona Csaba történésszel – Színház az egész világ

04.29 10:00-12:00

Ha nem is az egész világ, de Terézváros egy része bizony kötődik a színpadok, színházak, az előadó-művészet világához. Nemcsak a helyszínek révén, hanem mert Terézváros pezsgő kulturális életét nagyon sok itt élő színész, énekes és más előadóművész gazdagította. A séta a 19. és 20. század kiemelkedő színészegyéniségeinek Terézvároshoz fűződő kapcsolatát villantja fel történelmi emlékek és anekdoták révén.

 

A találkozó helye: VI., Eötvös utca 29. sz. előtt

A séta időtartama kb. 2 óra.

Részvétel kizárólag jeggyel!

A séta ára: 1600 Ft, terézvárosiaknak: 800 Ft

Jegyvásárlás: a szabad férőhelyek függvényében április 13-tól az Eötvös10 pénztárában, illetve a jegy.hu-n. (A kedvezményes jegyeket csak a pénztárban, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.)

A séták a 2023-as helytörténeti kártyával rendelkezőknek – a férőhelyek függvényében – az év során 3 alkalommal ingyenesek, regisztrálni személyesen, a Hatker hatkor – helytörténeti klub aktuális havi programja előtt lehet.

Hangosító készüléket biztosítunk a sétához, de lehetőség van a saját fülhallgató használatára. Az adminisztráció és a készülékek kiosztása időt vesz igénybe, ezért kérjük, a meghirdetett időpontnál néhány perccel korábban érkezzenek. A sétát pontosan kezdjük, a későn jövőket nem tudjuk megvárni.

Információ: Szebellédi Erzsébet +36-1/690-0995; szebelledi@eotvos10.hu

Fotó: Fortepan – Budapest Főváros Levéltára

JEGYVÁSÁRLÁS

Részletek

Dátum:
04.29
Időpont:
10:00-12:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top

 Kedves Vendégeink!

Az Eötvös10 Művelődési Ház június 9-én, vasárnap, a választás napján szavazóhelyiségként funkcionál. Ezen a napon nem lesznek programok a házban, a kiállítások sem látogathatóak! Megértésüket köszönjük!

Sweet 90s multikulti farsang az Eötvös10-ben

Február 3. 20.30

Tisztelt érdeklődők!

Ma esti, december 7-i LEHETETLEN – Hajnóczy Soma estünk betegség miatt elmarad! Megértésüket köszönjük!