Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gyerekplacc – Hunyadi tér: Pihe-puha nap

07.09 10:00-13:00

10.00-11.00 Aranyszamár Bábszínház: Pihi-puhi – babaszínház

Egy fantáziavilágot keltünk életre, ahol semmi sem az, ami, hanem minden egy picit más, és másképp viselkedik. Vannak egyezőségek a valósággal, de mégis, reakcióiban eltér a megszokottól. A gyermeki környezet elemei elevenednek meg a párnákon a párnákkal. Kilépnek a textúrából, és „önállóan” is megmutatkoznak. Az előadás közben hangok, effektek, zenei foszlányok szólalnak meg. Szeretnénk a világ kerek, puha, néhol árnyas oldalát megmutatni, párnák segítségével.

A Pihiket játsszák: Baranyai Anita és Érsek-Csanádi Gyöngyi

 

11.00-12.00 Kispárna Mesezenekar: Kispárna nagy lárma – interaktív mesezene

Programjuk alatt az együtt éneklés, mozgás és muzsikálás élményét tapasztalhatják meg a résztvevők. Mesélnek hangszereikről, és játékos kereteken belül adnak lehetőséget, hogy ezeket ki is próbálhassa, akinek kedve támad.

Magyarország különböző tájegységeiről gyűjtöttek össze kevésbé ismert, ám annál hangzatosabb népdalokat, melyek közül megtanítják azt, ami a közönség kedvencévé válik.

A gyerekekkel és szüleikkel közösen szolgáltatják a ritmust hétköznapjaink tárgyaival, melyek természetesen Mandula hátizsákjában lapulnak (pl.: kanál, sótartó, kavics, dió).

Egyes dalokhoz táncot társítanak, melyeket – láss csodát! – főhősünk ismer és meg is tanít.

 

10.00-13.00 Polipkutya kreatívsarok

Részletek

Dátum:
07.09
Időpont:
10:00-13:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Hunyadi tér
Hunyadi tér
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top