Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Filmes nyári tábor 9-12 és 13-16 éveseknek

08.08 09:00-08.12 16:00

FILMES NYÁRI TÁBOR AZ EÖTVÖS10-BEN 9-12 ÉS 13-16 ÉVESEKNEK

Próbáld ki magad filmesként! Az öt nap alatt rövidfilmet, zenés klipeket, animációt, riportot forgatnak a gyerekek. A filmes táborban korosztály szerint bontva, kis létszámú csapatokban, forgatnak együtt a gyerekek, a filmszakmában aktívan dolgozó filmes szakemberek vezetésével. A Gyerekfilm Akadémia és a Cinemira közös workshopja.

ISMERD MEG A FILMEZÉS ALAPJAIT!

A forgatások alatt a gyerekek kipróbálhatják magukat színészként, rendezőként, operatőrként, mikrofonosként, asszisztensként. Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált történetek alapján. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat, amelyeket aztán bármikor visszanézhettek YouTube csatornánkon.

TANULJ FILMES SZAKEMBEREKTŐL!

A filmes és televíziós szakmában évek óta aktívan dolgozó szakemberektől tanulhatják a résztvevők a filmkészítés alapjait. A tábort fiatal filmes szakemberek vezetik, mint Ascher Károly, Szövényi-Lux Balázs, Lakos Nóra, Somogyi György, Füredi Marcell.  A tanárokról tudj meg többet ITT.

A TÁBOR MENETE

A tábor napközis, azaz hétfőtől péntekig, reggel 9-től délután 4-ig tart. A táborban háromszori étkezést biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna). Az ebéd a közeli étteremben. Esetleges ételallergiát, különleges étkezési igényt kérjük, előre jelezzék a lenti megjegyzések rovatban!

FOGLALD LE A HELYED!

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér az Oktogonnál Ár: 48.000 Ft Vírushelyzet miatti elmaradás esetén a teljes árat visszatérítjük! A tábor minimum 10 fővel indul! Ha a tábor betelt, de jelentkezni szeretnél, itt iratkozhatsz fel várólistára, és lemondás esetén értesítést küldünk a felszabadult helyekről: filmjatszo@gmail.com

Részletek

Kezdés:
08.08 09:00
Vége:
08.12 16:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top