Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Élő közvetítés a Madách Színházból a Hunyadi téren!

07.21 20:00-21:00

Megtöltjük Madách Színházzal a Hunyadi teret!

 

Ezen a kivételes estén a VI. kerületi Hunyadi tér valóságos színházzá alakul át, és élőben közvetítjük Andrew Lloyd Webber bensőséges, elejétől a végéig dalokból álló színdarabját, a Vasárnap mondd el! című egyszemélyes show-ját. A valóságból táplálkozó, sokszínű történet, amely az önismeret megszerzéséhez vezető szövevényes utat járja be, már több külföldi országot meghódított az elmúlt évtizedek során, és egy éve hazánkban is óriási népszerűségnek örvend. A Vasárnap mondd el! azon Webber-művek közé tartozik, amelyek először hanglemezként arattak sikert úgy, mint a Macskák, a Jézus Krisztus Szupersztár, vagy a József és a színes, szélesvásznú álomkabát, majd a színpadon, élőben is bizonyított.

 
Az Eötvös10 most elhozza neked ezt az egyedülálló, fantasztikus musicalt a Hunyadi térre, ahol hatalmas kivetítőn keresztül láthatod és hallhatod a Honthy-díjas Gubik Petra énekes, színész előadásában.
 

 

Vasárnap mondd el!

musical

 

A történet egy Amerikában élő fiatal angol lányról szól, aki New Yorktól Hollywoodig csak egyvalamit keres kitartóan és reménytelenül: a szerelmet. A lány által énekelt különböző hangvételű dalokból egy sokszínű történet bontakozik ki, amely a kapcsolatteremtés nehézségeit járja körbe. Egyre bizonyosabbá válik, hogy az út végén a főszereplőnek önmagát kell elfogadnia ahhoz, hogy esélye legyen a boldogságra. A lány próbálkozásai leginkább kudarcra ítéltek, csupán a darab végén, az utolsó dalban sejlik föl egy halvány reménysugár, hogy talán még sincs minden veszve, és végre rátalál az igaz szerelem.

 
Főszereplő: Gubik Petra
 
Zeneszerző: Andrew Lloyd Webber
Dalszövegíró: Don Black
 
Rendező: Szirtes Tamás
 
A részvétel ingyenes.

Részletek

Dátum:
07.21
Időpont:
20:00-21:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás