Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Élet az ADHD-val

02.15 19:00-20:00

Előadók: Dr. Tárnok Zsanett és Mészáros Lőrinc László

Az előadás első felében Dr. Tárnok Zsanett neuropszichológussal, a Vadaskert Alapítvány igazgatójával körbejárjuk az ADHD tipikus tüneteit, a társuló problémákat, és beszélünk arról, hogy melyek a hatékony terápiás eljárások abban az esetben, ha az ADHD diagnózisa fennáll.

A második részben Mészáros Lőrinc László ADHD-tapasztalati szakértő, gyógypedagógus tart előadást Homo distractibilis  – ADHD-vallomások címmel.

“Nem könnyű kiállni nyilvánosan, és felvállalni azt, hogy >>akasztják a hóhért.<<  Előadásom rendhagyó, hiszen rólam szól. Vallomás arról, hogy hogyan élem meg és élem túl saját ADHD-mat. Bőven 40 fölött tekintek vissza gyermekkoromtól kezdve a mai napig arra, hogyan küzdöttem meg minden újabb életszakaszomban ezzel a >>fejlődési rendellenességgel<<. Ehhez nemcsak élni kell tudni vele, hanem párszor bele is halni. Szeretnék ezzel a vallomással lelket önteni azokba a szülőkbe, valamint ADHD-s felnőttekbe és serdülőkbe, akik még mindig, mint olykor én is, küzdenek azzal, hogy elfogadják magukat, illetve gyermekeiket.”

Jegyár: 800 Ft/fő, terézvárosiaknak 400 Ft/fő (lakcímkártya felmutatásával)

Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.

Részletek

Dátum:
02.15
Időpont:
19:00-20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top