Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

BETELT! A tánc világnapja alkalmából: Román Sándor Entertainment – Fun Fiction

04.28 19:00-20:30

Az előadásra minden jegy elkelt!

Román Sándor koreográfus ebben a darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen? A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyfogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja. Román Sándor rengeteg humorral és fergeteges táncokkal mutatja be ezen klasszikusnak számító történetet, amely még a legborúsabb napokon is vidámságot és nevetést csal a nézők arcára.

 

Szereposztás:

Sármőr:           Szabó Dániel

Nyomozó:       Rusvai Márton

Díva:               Nagy Mirtill Kira

A Fortélyos:    Horváth Dóra

A Ravasz:        Tompai Ádám

 

További szereplők: Boros Bettina, Dénes Nándor, Horváth Dóra, Nagy Mirtill Kíra, Némethi Márk, Péli Róbert, Reszneki Domán, Szilágyi Zita, Albert Sára Ilona, Vincze Bánk, Fejér András, Veres Dániel, Kőhalmi Réka, Klein Panni, Lopusny Boglárka, Kecskeméti Gergely, Málits András

 

Az előadás a terézvárosi önkormányzat és az Eötvös10 ajándéka a terézvárosiak számára a tánc világnapja alkalmából.

 

A díjtalan belépésre jogosító regisztrációs jegyek 2023. április 12-től munkanapokon 9.00-17.00 között igényelhetők kizárólag személyesen, terézvárosi lakcímkártya bemutatásával az Eötvös10 Művelődési Ház (VI., Eötvös utca 10.) recepcióján.

Az előadás hossza: 75 perc (egy részben).

Részletek

Dátum:
04.28
Időpont:
19:00-20:30
Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország
Scroll to Top