Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Spirit Dance Company: Társas játszmák

2019. május 13 19:00

Spirit Dance – Mental Health
Társas-Játszmák
A tánc és előadás művészetén keresztül közösen megkeressük azokat a jól működő kapcsolódási formákat, amelyek boldogsággal tölthetnek el mindenkit.

Minden Társas – Játszma önmagammal kezdődik. Az Énem-mel, akivel rendszeres csatát vívok odabent: nap, mint nap. Utána jönnek az emberek, akik körbevesznek, és elindul egy közösségi lelki társasjáték, amely aztán játszmázásba válthat: szerepek, bujkálás, falrombolás, szeretkezés, büntetés, csend, túlféltés, közeledés, hasítás, ajándékozás, hárítás, szorítás, együttmozgás, szorongás, harag, boldogság. Az előadás sok-sok ART érzéssel lesz fűszerezve. Vajon mit kell tennem, hogy egyedül is jól legyek? Ha szerelmes vagyok és vakon bízom a másikban, mi lesz akkor, amikor elszáll a rózsaszín köd? Miként segíthetem a barátomat, gyerekemet, társamat, ha bajban van? Hogyan szakadjak le „nem bántóan” a szüleimről? Miként befolyásolja az alacsony önbecsülés a munkahelyi kapcsolataimat? Ha megöregedtem, akkor hogyan tovább?
A Spirit Dance & Menthal Health Társas – Játszmák előadása tánc- és innovatív art előadói formában ezeket fogja bemutatni, miközben mindenkiben érzéseket és új gondolatokat indít majd el. Az önismereti munka művészeti megsegítő módszere. Elcsöndesíti a felgyorsult külvilágot és segít, hogy az „itt és most” mentálhigiénés segítő pillanatokat megélhesd. Meghittséget és megnyugvást teremt. A mindennapokban a társas kapcsolatainkat olyan tudattalan játszmák irányítják, amelyek aztán a kapcsolatainkat erőteljesen szétroncsolják, nem kevés családot téve tönkre. Így a szülői szerepköröket is segítve a párkapcsolatok, a család- és mozaikcsalád működésének a segítője is a műfajunk.

Előadó:
Polus Enikő mentálhigiénés szakember, szexedukátor

Táncosok: Kiss Zoltán, Soós Viktória, Szili Vera

Jegyárak: 2500 Ft
Jegyek vásárolhatók: www.concertbudapest.com

Részletek

Dátum:
2019. május 13
Időpont:
19:00
Esemény kategória:

Helyszín

Eötvös u 10
Budapest, 1067 Magyarország

Eseménynaptár

december «
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
»

Hírlevél feliratkozás